Авторите се занимават с програмиране и и участват в състезания по математика. В същото време са част от ансамбъл, който представя България на световни форуми, където опознават чуждите култури, включително и кухните им. Показват нашите традиционни сладки ястия. Участват в състезания по компютърна математика и познават най-популярния безплатен софтуер, който е достъпен, интуитивен. Повечето от задачите са направени на него, което позволява осъществяване на изследвателския метод.

Всички членове на екипа са отдадени почитатели на шоколада и шоколадовите изделия, спазвайки правилата за здравословно хранене.

Екипът работи по проекта "Вземи и направи", който е част от кампанията на National Geographic - "Планета или пластмаса?"

Приятели завинаги!


Симеон Маринов

Има интереси в различни области - математика, информатика, история. Участва в ансамбъла за народни танци "Веселяче", който представя страната ни на световно ниво.


Ива Калинова

В свободното си време обича да танцува и да рисува. Участва в ансамбъла за народни танци "Веселяче", който представя страната ни на много национални и международни конкурси.


Мартин Желязков

Има интереси в различни области - математика, информатика, роботика. Участва в ансамбъла за народни танци "Веселяче", който представя страната ни на световно ниво.